یکشنبه , ۴ آبان ۱۳۹۹

بزرگترین عقاب دنیا روی دستان یک دختر ! + فیلم

عقاب ها به دلیل قدرت خود در بسیاری از فرهنگ ها به عنوان نماد جنگ و سلطنت شناخته می شوند و تصویر آنها در بسیاری از سکه ها و بناهای تاریخی دیده می شود و بسیاری از کشورها و سازمان ها و گروه ها تصویر عقاب را نماد خود می دانند. انتخاب کرده اند

عقاب ها از نظر تشریح و مشخصات پرواز به کرکس شباهت دارند اما بر خلاف کرکس ، سر آنها با پر پوشیده شده است.

عقاب ها از نظر ظاهری شباهت زیادی به پرندگان آواز دارند ، اما بزرگتر هستند و فاصله دو انتهای بال آنها بیشتر است.

تفاوت دیگر عقاب ها با این دو بستگان نزدیک نحوه معمول تغذیه آنهاست: عقاب ها معمولاً طعمه های زنده را شکار می کنند اما کرکس ها و پرندگان آواز بیشتر از لاشه ها تغذیه می کنند.

البته عقاب ها سنگین تر از آن هستند که بتوانند طعمه های خود را در هوا شکار کنند ، مانند شاهین های کوچکتر و جوجه تیغی های تیره (مانند بعضی از گله ها) ، بنابراین معمولاً طعمه های خود را روی زمین شگفت زده می کنند و با پنجه های قدرتمند خود مانند جغدها آن را می گیرند در بسیاری از موارد ، آنها آن را با قمه زنی می کشند.

 

عقاب نیکوبار مارخور جنوبی کوچکترین گونه عقاب است که فقط ۴۵۰ گرم وزن دارد و بومی انحصاری جزایر نیکوبار هند است. عقاب دریایی Stellar به طور متوسط ​​۶.۷ کیلوگرم و عقاب فیلیپین یک متر طول دارد ، همراه با عقاب دم سفید و عقاب هارپی. عقاب ماهیگیری و عقاب ماهیگیری شرقی تنها پرندگان شکاری هستند که به عقاب معروف هستند اما از تیره عقابها نیستند.

این پرندگان که تقریباً منحصراً از ماهی تغذیه می کنند ، تنها اعضای زنده مانده خانواده بیولوژیکی آنها ، Pandionidae هستند.

 

بزرگترین عقاب دنیا

عقاب دریایی Stellers بزرگترین عقاب جهان است که در مناطق ساحلی شمال شرقی آسیا زندگی می کند و اغلب از ماهی و پرندگان دریایی تغذیه می کند. با وزن متوسط ۵ تا ۹ کیلوگرم ، سنگین ترین عقاب جهان است. این نام به دلیل طبیعت شناس آلمانی ، گئورگ ویلهلم استلر (George Wilhelm Steller) گرفته شده است. طول کلی آن ۸۵ تا ۱۰۵ سانتی متر و طول بال های آن ۱۹۵ تا ۲۵۰ سانتی متر است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *